fbpx

december, 2020

This is a repeating event

13dec10:3013:00Sold Out!Julesmåkager Dekoration10:30 - 13:00 CPH Cooking ClassCategories:Baking Class,Cooking Class,Special Events

more

Event Details

NB! For bookinger inden 3 dage indenfor event start kontakt venligst contact@cphcookingclass.com da systemet selv lukker eventet ned som udsolgt, så der kan evt. godt være ledige pladser.

Duften af jul bringer minder og traditioner, det er tiden hvor vi hygger os sammen og forbereder til den store aften. CPH Cooking Class byder i år indenfor til småkage dekoration og udstikning.

Vi har lavet dejene da disse tager længere tid end det vi har, men i skal hjælpe med at udstikke i sjove forme, dekorerer og lave glasur i regnbuens farver.

Efter klassen fordeles alt bagværk blandt deltagerne, så i kan tage de friskbagte og kreative kreationer med hjem. Arrangementet har en varighed på ca. 2 1/2 , hvor vi byder på saftevand og en æbleskive undervejs.

Vi glæder os til at se jer alle

——-
CPH Cooking Class
Herluf Trolles Gade 9, 1. Sal
1052 København K
——-
Dit barn eller dine børn skal være ledsaget af en voksen, og der købes derfor billet per antal deltager.
Min. alder for børn er 6 år eller skoleklar alder (5 år).
Vi vil desuden minde alle deltagere om, at vi arbejder i et køkken med skarpe knive, varme ovne og det er derfor vigtigt at forældre/den voksne assistere sit barn/børn. Desuden råder vi folk til at have flade sko på med god sål.

Børn u. 12 år er ikke påkrævet mundbind, men det er vi andre. Så husk et mundbind.

Time

(Sunday) 10:30 - 13:00

Location

CPH Cooking Class

Herluf Trolles Gade 9, 1.

Tickets

Tickets are not available for sale any more for this event!

X